اینترنت رادیویی (اینترنت وایرلس)| راهنما خرید و مقایسه و قیمت

اینترنت رادیویی

اینترنت رادیویی (وایرلس) چیست و چه مزایایی دارد؟ آیا می‌دانید قیمت خرید اینترنت رادیویی چقدر است؟ آیا می‌دانید برای راه اندازی یک لینک رادیویی با سرعت‌های متفاوت به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟ هزینه تجهیزات اینترنت وایرلس چقدر است؟ بهترین اینترنت رادیویی نامحدود را از چه شرکتی باید تهیه کنید؟ بهترین آنتن وایرلس اینترنت کدام است؟ برای خرید یک رادیو وایرلس ارزان یا دست دوم باید چه مواردی را در نظر بگیرید؟ اینترنت رادیویی آسیاتک بهتر است یا اینترنت رادیویی پیشگامان، شاتل و …؟  هزینه نصب و راه‌اندازی اینترنت رادیویی مشهد، تهران و یا هر شهر دیگری چقدر است؟

ما در این مقاله به تمامی این سوالات پاسخ داده و سعی داریم علاوه بر معرفی اینترنت رادیویی، سرعت و تعرفه آن، انواع مختلف تجهیزات را با توجه به فاصله و محل مشتریان از دکل اصلی ارتباطات رادیویی، نیز معرفی کنیم.

ضمنا معرفی این تجهیزات با درنظر گرفتن مجوز واردات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که متولی این امر است انجام شده است. یعنی ممکن است تجهیزات دیگر و حتی قوی‌تری برای نصب و راه اندازی اینترنت رادیویی وجود داشته باشد، اما نصب لینک های رادیویی فقط با تجهیزات مورد تایید سازمان تنظیم و مقررات رادیویی امکان‌ پذیر است. (به عنوان مثال تمامی تجهیزات اینترنت رادیویی باید از باند فرکانسی 5/8باشد) به همین علت ما نیز در این مطلب فقط درباره همین تجهیزات صحبت خواهیم کرد.

پس همراه ما بمانید.

امنیت پرداز دارای نمایندگی رسمی فروش خدمات و محصولات اینترنت از چندین سرویس دهنده FCP در کل کشور می‌باشد. جهت نصب و راه ‌اندازی اینترنت پرسرعت وایرلس یا جهت مشاوره رایگان با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

سر فصل‌های مقاله پنهان

اینترنت رادیویی چیست؟ (Wireless)

اینترنت رادیویی چیست؟ اینترنت رادیویی که به آن اینترنت وایرلس یا بیسیم نیز گفته می‌شود، هم اکنون پرسرعت ترین اینترنت در کشور ما است. این نوع از پهنای باند با سرعت ‌های بین 20 تا 100 مگابیت بر ثانیه (اشتراکی) و 50 تا 1000 مگابیت بر ثانیه (اختصاصی) توسط شرکت های ارائه دهنده اینترنت وایرلس قابل ارائه می باشد. در لینک‌های رادیویی انتقال پهنای باند بر روی بستر امواج رادیویی توسط “تجهیزات رادیویی یا وایرلس “صورت می‌گیرد. یعنی پهنای باند با استفاده از تجهیزات اینترنت رادیویی شامل: آنتن وایرلس یا همان رادیو، کابل و اکسس پوینت از دکل‌های سطح شهر به محل مشترک انتقال می‌یابد.

اینترنت رادیویی چیست

همانطور که گفته شد؛ در لینک‌های رادیویی ارتباط اینترنت توسط امواج رادیویی بین دو رادیو برقرار می‌گردد. یعنی یک رادیو روی پشت بام ساختمان شما و یک رادیو روی دکل شرکت ارائه دهنده اینترنت قرار می‌گیرد. این دکل‌ها (پاپ سایت) نیز مسقیما به زیرساخت شهر متصل است. اتصال مستقیم شما به زیر ساخت توسط این دکل‌ها یکی از نقاط قوت اینترنت‌های رادیویی محسوب می‌شود، زیرا سبب می‌شود هیچکدام از محدودیت‌های اینترنت‌های دیگر را نداشته باشید. محدودیت‌هایی مانند الزام به وجود آنتن موبایل، یا نزدیک بودن مراکز مخابراتی و دکل‌های bts.

انواع اینترنت رادیویی (۲ نوع)

1) اینترنت رادیویی (وایرلس) پوینت تو پوینت

در این حالت شما به عنوان مشترک باید هزینه خرید ۲ رادیو را بپردازید و ۲ رادیو (روی پشت بام و روی دکل) متعلق به شما است.

یعنی به رادیو سمت دکل، فقط شما وصل هستید. درست است که هزینه‌ای که باید بپردازید کمی بیشتر است، اما ارتباط شما پایدارتر و سرعتی که دریافت می‌کنید نیز بیشتر است (تا ۱۰۰ mbps).

اینترنت رادیویی پوینت تو پوینت

  ۲) اینترنت رادیویی (وایرلس) مولتی پوینت

در این حالت شما به عنوان مشترک باید هزینه خرید ۱ رادیو (رادیویی که روی پشت بام شما است) را بپردازید.

یعنی به رادیو سمت دکل که متعلق به شرکت است، علاوه بر شما چندین کاربر همزمان متصل هستند.

ارتباط شما در این حالت نسبت به روش ptp فقط دارای سرعت پایین‌تری است (تا ۵۰ mbps).

اینترنت رادیویی مولتی پوینت

اینترنت پوینت تو پوینت امنیت پرداز یکی از قوی‌ترین اینترنت‌های موجود در وضعیت فعلی کشور است.

اینترنت رادیویی برای چه کسانی مناسب است؟

اینترنت رادیویی برای ماینر‌ها، تریدر‌ها، ، استریمر‌ها، برای مجتمع‌ها، برج‌ها، کارخانجات، کارگاه‌ها، شرکت‌ها، منازل و نیز بهترین گزینه است. در کل این پهنای باند برای مشترکینی که نیاز به سرعت بالا و پینگ تایم پایین دارند و یا در مناطقی زندگی می‌کنند که آنتن دهی موبایل وجود ندارد، طراحی شده است. 

بنابراین در جواب این پرسش که «اینترنت رادیویی برای چه کسانی مناسب است؟» می‌توان موارد ذیل را بیان کرد:

  • منازل و به طور کلی تمامی افرادی که تمایل به داشتن یک اینترنت پرسرعت پایدار و بدون قطعی دارند
  • شهرک‌های صنعتی و کارخانجات، سوله‌ها، کارگاه‌های داخل و خارج از شهرها
  • گیمر‌ها و کسانی‌که برای بازی آنلاین دنبال اینترنتی با پایین‌ترین پینگ تایم هستند
  • تریدرها و تمامی افرادی که در بازارهای مالی مانند فارکس، بورس و … فعالیت دارند
  • کسب و کار‌های بزرگ و کوچک مانند شرکت‌ها، سازمان ها، فروشگاه‌ها و …
  • مدارس، آموزشگا‌ه‌های مختلف که برای تدریس آنلاین نیاز به یک اینترنت پرسرعت دارند.

شرکت های ارائه دهنده اینترنت وایرلس (رادیویی)

تمامی شرکت‌هایی که دارای مجوز fcp از سازمان متولی امور اینترنتی یعنی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باشند، می‌توانند این اینترنت را ارائه کنند. برخی از این شرکت‌ها عبارتند از پیشگامان، آسیاتک، شاتل، های وب.

در این میان شرکت‌هایی دارای این مجوز که ما نماینده رسمی آنها در کل کشور هستیم با وجود زیرساخت بسیار قوی و همچنین تعرفه ارزان و پشتیبانی ۲۴ ساعته بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت رادیویی محسوب می‌شود.

تجهیزات لازم برای اینترنت رادیویی (وایرلس) و قیمت آنها

برای نصب و راه اندازی اینترنت رادیویی یا همان وایرلس ما به ۳ نوع تجهیز شامل رادیو، کابل و اکسس پوینت نیاز داریم. در ادامه به طور ساده خواهیم گفت که هر یک چه کاری انجام می‌دهند و برای چه لینک‌هایی مناسب هستند و شما می توانید آنها را با چه قیمتی در بازار تهیه کنید.

البته در نظر داشته باشید تمامی قیمت‌های اعلام شده مربوط به تاریخ انتشار این مقاله یعنی فروردین ۱۴۰۲ می‌باشد و احتمال تغییر قیمت بدون اطلاع قبلی از سمت شرکت سازنده یا فروشنده وجود دارد.

۱- انتخاب رادیو مناسب یا آنتن وایرلس

رادیو که به آن آنتن وایرلس نیز گفته می‌شود، مهم‌ترین کار را که دریافت و انتقال پهنای باند از پاپ‌سایت ها است بر عهده دارد. یعنی انتقال پهنای باند از طریق این تجهیز انجام می‌شود. این تجهیز پس از نصب بر روی پشت بام مشترک، باید توسط کارشناس کانفیگ و برای استفاده آماده شود.

یک لینک رادیویی با سرعت حداقل 20 مگابیت را می‌توان به صورت‌ مولتی پوینت یعنی با خرید یک رادیو راه‌اندازی کرد، اما برای نصب و راه اندازی اینترنت‌های رادیویی با سرعت 50 مگابیت بر ثانیه و یا بیشتر، حداقل می‌بایست با تایید کارشناس از هر رادیویی که انتخاب کردید، 2 عدد تهیه شود. یک عدد برای نصب سمت مشترک و یک عدد نیز برای نصب روی دکل شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت (پاپ سایت) که به این نوع ارتباط پوینت تو پوینت (PTP) می گویند.

قیمت رادیو 

در ادامه برای آشنایی بیشتر شما با انواع رادیوها و کارایی آنها، هر یک را جداگانه بررسی می‌کنیم.

برای مشاهده اطلاعات روی نام هر رادیو کلیک کنید:

ارزان ترین آنتن وایرلس یا همان رادیو در بازار با توجه به مدل و مارک در حال حاضر از خانواده میکروتیک و رادیو Sq Lite  است.

رادیو اعلامی فوق تنها برای استفاده داخلی مناسب بوده و به هیچ عنوان برای برقراری یک لینک رادیویی اینترنت پیشنهاد نمی‌شود، حتی اگر فاصله شما تا دکل شرکت مربوطه خیلی کم باشد.

تجهیزات وایرلس میکروتیک - رادیو sxt

رادیو LHG 5 که از کیفیت مناسب‌تری نسبت به رادیو Sq Lite برخوردار است و قیمت آن نیز کمی بیشتر است. این رادیو برای فاصله 500 متری الی 3 کیلومتری از دکل شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت مناسب است.

ولی باز هم در برخی از مناطق و با توجه به نوع کارایی یا استفاده مشترک از اینترنت امکان این وجود دارد که کارشناس نصب رادیو دیگری را انتخاب نماید.

تجهیزات اینترنت رادیویی پیشگامان LHG5

رادیو LHG XL HP5 از خانواده میکروتیک انتخاب بعدی ما برای راه اندازی یک لینک رادیویی با فاصله 1 الی 7 کیلومتری از دکل ارائه دهنده خدمات اینترنت است. البته در مکان های شلوغ یا با آلودگی فرکانسی بالا نیز از این رادیو در فاصله‌های کمتر همچون 500 متر نیز استفاده می شود.

قیمت تجهیزات مورد نیاز اینترنت رادیویی - رادیو lhg 5 hp xl

مدل دیگری که در مناطقی با آلودگی فرکانسی بالا و یا با اختلاف زیاد ارتفاع سطح زمین مشترک با دکل رادیویی؛ بسیار مناسب است، رادیو Metal 5 به همراه دیش است. این رادیوها برای مسافت های 1 الی 5 کیلومتر تا دکل رادیویی در نظر گرفته شده است .

هزینه تجهیزات لازم برای اینترنت رادیویی - رادیو metal5

برای لینک های با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه یا بیشتر از آن حتما می‌بایست از رادیوهای Base Box5 Or Net Box5 Or Net Metal 5 به همراه یک دیش Dual با حداقل سایز 27Db الی 34Db استفاده نمود.

قیمت این تجهیزات رادیویی بستگی به نوع و مدل دقیق آن رادیو دارد. همینطور قیمت یک دیش با کیفیت متوسط از ۷ میلیون شروع می‌شود و با توجه به سایز، کیفیت و مارک آن قیمت های بسیار متفاوتی دارند.

بهترین آنتن و تجهیزات اینترنت وایرلس

رادیو Base box5

تجهیزات اینترنت رادیویی پرسرعت پوینت تو پوینت - رادیو netbox5

رادیو Net Box5

نصب تجهیزات اینترنت وایرلس حرفه ای در مشهد - رادیو net metal5

رادیو Net Metal5

به طور کلی قیمت رادیوها بسته به فاصله محل مشترک تا پاپ سایت‌ها، کاربرد، قدرت، نوع گارانتی و خدمات شرکت فروشنده آنها بین ۴/۵۰۰/۰۰۰ تومان  تا ۴۰ میلیون تومان است.

بازه قیمتی رادیوهایی که برای راه‌اندازی لینک‌های رادیویی تا سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه مناسب استشروع قیمت از ۴/۵۰۰/۰۰۰ تومان تا ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
بازه قیمتی رادیوهایی که برای راه‌اندازی لینک‌های رادیویی تا سرعت ۵۰ مگابیت بر ثانیه مناسب استشروع قیمت از ۸/۰۰۰/۰۰۰ تومان  تا ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان
بازه قیمتی رادیوهایی که برای راه‌اندازی لینک‌های رادیویی تا سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه مناسب استشروع قیمت از ۲۵/۰۰۰/۰۰۰  تومان

۲- انتخاب کابل شبکه مناسب

عموما لینک های رادیویی در فضای بیرونی محل کار یا منزل نصب می شوند و به نوعی همیشه در شرایط مختلف آب و هوایی مثل: گرما، سرما، باد، طوفان، باران قرار دارند. بنابراین می بایست کابلی را انتخاب نمایید که دارای روکش PVC باشد تا در تمامی این شرایط کاملا مقاوم باشد.
ما در امنیت پرداز از کابل‌های استاندارد Cat 6.0 SFTP Outdoor Dual Jacket استفاده می‌کنیم که علاوه بر دارا بودن تمامی موارد بالا، مقاومت زیادی نیز در برابر کشش و نویز دارد.

قیمت کابل شبکه

در بازار فعلی قیمت کابل های شبکه مخصوص لینک‌های رادیویی از متری ۳۷/۵۰۰ تومان تا  ۱۰۰ هزار تومان است. در واقع این تفاوت قیمت بر اساس ۴ شاخص برند، نوع، مدل و کیفیت تعیین می‌گردد.

به عنوان مثال: یک کابل Cat 6.0 Utp  با کیفیت متوسط در بازار هر متر ۱۴ هزار تومان است. اما همان کابل با کیفیت بالاتر با نام Cat 6.0 SFTP که در مقابل نویز و کشش نیز مقاوم است با قیمت هر متر ۲۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

۳- انتخاب اکسس پوینت مناسب

در صورتی که شما قصد دارید به صورت وایرلس، دستگاه های خود مانند تلفن همراه یا لپ تاپ را به اینترنت رادیویی که روی پشت بام نصب شده است، وصل نمایید، حتما می بایست یک اکسس پوینت تهیه کنید.

البته اگر یک مودم ADSL از قبل داشته باشید هم با فعال کردن قابلیت Bridge می‌توانید اینترنت را به صورت وایرلس در محیط داشته باشید و نیازی به خرید اکسس پوینت نخواهید داشت.

قیمت اکسس پوینت

قیمت اکسس پوینت در بازار فعلی کاملا به کارایی و گارانتی آن بستگی دارد. در حال حاضر قیمت اکسس پوینت‌های با کیفیت متوسط از ۱ میلیون تومان تا  ۱۰ میلیون تومان متغیر است.

 اما اینکه چه اکسس پوینتی با چه قیمتی برای شما مناسب است را کارشناسان فنی ما قبل از آغاز پروسه نصب و راه‌اندازی لینک رادیویی به شما خواهند گفت.

تعرفه اینترنت رادیویی (وایرلس)

تعرفه اینترنت رادیویی

هزینه اینترنت رادیویی یا وایرلس

  • هزینه تجهیزات: بین ۵ الی ۴۰ میلیون
  • هزینه سرویس بر اساس تعرفه: شروع از ۱۲۵ هزار تومان
  • هزینه نصب و راه‌اندازی و کانفیگ: ۵۰۰ الی ۱ میلیون تومان

به طور کلی حداقل هزینه‌ای که باید برای داشتن یک لینک رادیویی بکنید، ۷ میلیون تومان است. هرچه تجهیزات قوی‌تری انتخاب کنید، یا سرعت بیشتری مدنظرتان باشد، قیمت نهایی افزایش می‌یابد.

سرعت اینترنت رادیویی

اینترنت رادیویی یا همان اینترنت وایرلس، پرسرعت ترین اینترنت در حال حاضر در کشور ما است. با خریداری سرویس رادیویی شما بیشترین پهنای باند با بهترین کیفیت را می‌توانید داشته باشید. سرعت اینترنت وایرلس (رادیویی) در حالت اشتراکی بین ۲۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و در حالت اختصاصی یعنی وایرلس نامحدود بین ۵۰ تا ۲۰۰۰ مگابیت بر ثانیه است. 

هنگامی که شما برای اینترنت رادیویی درخواست می‌دهید، می‌بایست سرعت مدنظرتان را به کارشناس فنی اعلام کنید تا سرویس و پیش فاکتور شما بر اساس همان سرعت درخواستی برای شما ارسال گردد.

چنانچه کابل LAN که از پشت بام به داخل مکان شما کشیده می‌شود را به اکسس پوینت وصل کنید، سرعت کمی افت می‌کند. بنابراین اگر می‌خواهید سرعت واقعی را استفاده کنید و یا اینترنت وایرلس را برای انجام امور حساسی مانند گیم، ترید، استریم و … استفاده می‌کنید، باید اینترنت را مستقیما از سر کابل LAN دریافت کنید.

سرعت اینترنت رادیویی
نمونه نصب اینترنت رادیویی
اینترنت وایرلس خانگی
اینترنت وایرلس نامحدود

مراحل راه‌ اندازی در ۴۸ ساعت

مرحله اول

امکان سنجی تلفنی و در صورت لزوم حضوری

مرحله دوم

صدور فاکتور و پرداخت توسط مشترک

مرحله سوم

ثبت نام اکانت مطابق با نیاز و خواسته مشترک

مرحله چهارم

ارجاع درخواست به واحد فنی برای تخصیص پورت به نام مشترک بر روی یکی از پاپ سایت‌ها

مرحله پنجم

نصب تجهیزات سمت دکل و سمت مشترک توسط نصاب

مرحله ششم

تحویل پهنای باند و بهترین سرعت اینترنت و کسب رضایت مشترک

امکانات و مزایا اینترنت رادیویی

  • سرعت آپلود و دانلود بالا تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه
  • پینگ تایم پایین بین ۳۰ تا ۴۵ میلی ثانیه
  • پایداری همیشگی و بدون قطعی حتی در شرایط فعلی
  • قابلیت جابه‌جایی از هر مکان به مکان دیگر
  • امکان اتصال همزمان چندین کاربر بدون افت کیفیت
  • قابل ارائه در مکان‌های فاقد آنتن موبایل و دور از مراکز مخابراتی
  • تعرفه ارزان و به صرفه (هر گیگ بین ۱۲۰۰ تا ۲۲۰۰)

جدول مقایسه ویژگی‌های اینترنت رادیویی با دیگر اینترنت‌ها

ADSL

سرعت ۱ تا ۱۶ مگابیت

پینگ تایم ۶۰ تا ۷۰ میلی ثانیه

ارتباط با پایداری پایین

وابستگی به مراکز مخابراتی

نیاز به خط تلفن ثابت

شروع از ۷۰/۰۰۰ تومان

FD/TD-LTE

سرعت ۱ تا ۸۰ مگابیت

پینگ تایم ۷۰ تا ۹۰ میلی ثانیه

ارتباط با پایداری متوسط

وابستگی به آنتن موبایل

نیاز به سیم کارت

شروع از ۳/۰۰۰/۰۰۰ تومان

wireless

سرعت ۲۰ تا ۱۰۰ مگابیت

پینگ تایم ۳۵ تا ۴۵ میلی ثانیه

ارتباط با پایداری بالا

عدم وابستگی به هر زیرساختی

عدم نیاز به خط تلفن یا سیم کارت

شروع از ۷/۰۰۰/۰۰۰ تومان

سوالات متداول (FAQ)

اینترنت وایرلس ارزان را از کجا باید تهیه کنم؟

ارزانترین اینترنت وایرلس، اینترنت مولتی پوینت است. این اینترنت با هزینه بین ۵ تا ۷ میلیون تومان، سرعت قابل قبولی به مشترکین ارائه می‌دهد.

بهترین اینترنت رادیویی چیست؟

بهترین اینترنت رادیویی در حال حاضر اینترنت رادیویی پوینت تو پوینت است، که سرعت دانلود آن بین ۲۰ تا ۱۰۰ Mbps و آپلود بین ۲۰ تا ۹۰ Mbps می‌باشد.

شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت رادیویی کدام هستند؟

تمامی شرکت‌هایی که دارای مجوز fcp از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باشند، می‌توانند این اینترنت را ارائه کنند.

سرعت اینترنت وایرلس چقدر است؟

سرعت اینترنت وایرلس (رادیویی) در حالت اشتراکی بین ۲۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و در حالت اختصاصی بین ۵۰ تا ۲۰۰۰ مگابیت بر ثانیه است.

تجهیزات لازم برای راه‌اندازی اینترنت رادیویی چیست؟

تجهیزات موردنیاز برای اینترنت وایرلس (رادیویی) شامل کابل، آنتن رادیو، اکسس پوینت و در صورت لزوم یک لوله ۱ تا ۲ متری است.

کلام آخر

اینترنت رادیویی که به آن وایرلس یا بیسیم نیز می‌گویند یکی از بهترین اینترنت‌های موجود در کشور است که می‌تواند تغییر اساسی در کسب و کار شما و یا زندگی‌تان ایجاد کند.

اگر می‌خواهید اینترنت رادیویی بخرید و نگران تجهیزات آن هستید اینکار را به ما بسپارید. زیرا حتی با در نظر گرفتن نرخ دلار و وارداتی بودن تجهیزات اینترنت وایرلس که امکان افزایش قیمت تجهیزات را بالا می برد؛ ما در امنیت پرداز تلاش می‌کنیم که همیشه بهترین تجهیزات اینترنت رادیویی و بهترین اینترنت رادیویی را با قیمت مناسب در اختیار مشترکین خود قرار دهیم. زیرا این تنها راهی است که می‌توانیم پاسخگوی اعتماد شما به خود باشیم.

قصد ما از نگارش این مطلب، ارائه اطلاعات کافی و راهنمایی بیشتر شما بوده است. اما در واقع نیازی به درگیر شدن شما برای مقایسه اینترنت‌ها، شرکت‌ها و همینطور خرید تجهیزات مختلف رادیویی نیست. زیرا اینکار نیاز به تخصص و آشنایی با بازار این‌گونه تجهیزات دارد.

خوشبختانه ما به دلیل داشتن با تجربه‌ترین کارشناسان فنی  و همینطور به واسطه همکاری طولانی مدت خود با بزرگترین وارد کننده‌های تجهیزات رادیویی این‌کار را به صورت تخصصی برای شما انجام می‌دهیم.

پس با خیال راحت کار خود را به ما سپرده و  فقط از نتیجه نهایی که داشتن یک اینترنت خوب و پرسرعت است لذت ببرید.

جهت مشاوره و خرید اینترنت رادیویی همین حالا با شماره‌های زیر تماس گرفته و یا فرم مقابل را تکمیل کرده تا کارشناسان امنیت پرداز در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

کارشناسان امنیت پرداز در تمامی ساعات روز پاسخ‌گوی شما خواهند بود.





    در ضمن می توانید در پایین همین مقاله در قسمت دیدگاه ها نظرات یا سوالات خود را مطرح کنید و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.

     کارشناسان امنیت پرداز هر روزه به سوالات شما پاسخ می دهند. ما را در اینستاگرام با آدرس Spardaz.ir@ دنبال کنید.

    4.9/5 - (162 votes)

    28 thoughts on “اینترنت رادیویی (اینترنت وایرلس)| راهنما خرید و مقایسه و قیمت

    1. اکبر خدیوی says:

      سلام:
      أیا میشه با داشتن یک آنتن رادیو مدل SXT Lite5 Mikrotik و یک مودم ADSL اینترنت وایرلس راه اندازی کرد؟
      لطف کنید و راهنمائی فرمائید.

      • مدیر سایت says:

        سلام، بله این امکان وجود دارد. با رادیو sxt lite5 می‌توان لینک شما را راه اندازی کرد. اما برای استفاده اینترنت به صورت wifi در محیط اگر می‌خواهید از مودم ADSL استفاده کنید، می بایست مودم شما حتما پورت LAN داشته باشد.

    2. محمدرضا کرمی says:

      با عرض سلام و خسته نباشید، من در شهر زنجان زندگی می‌کنم، میخواستم ببینم آیا سرویس اینترنت رادیویی تو زنجان دارین؟ و نمایندگی و پشتیبانی هم میشه در شهر ما؟ چون من مستأجر هستم و دائما در حال جابه‌جایی هستیم، منمنون میشم راهنماییم کنین که با وضعیت استجاری بودن ملک من، اینترنت رادیویی به دردم خواهد خورد یا خیر؟

      • مدیر سایت says:

        سلام، اینترنت رادیویی قابل جا‌به‌جایی است. اما ظرفیت اینترنت رادیویی در شهر زنجان پر شده است. به جای آن می‌توانید از سرویس wilt استفاده کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر لطفا با شماره ۹۱۰۹۴۵۰۰-۰۵۱ تماس بگیرید.

    3. javad eshaghi says:

      سلام. وقت بخیر. من جواد اسحاقی هستم از مشهد. فاصله منزل دوستم تا مغازه برادرم حدود ۳ کیلومتر است و من میخواهم تجهیزات اینترنت رادیو وایرلس برای فاصله منزل دوستم تا مغازه برادرم که در چهار راه ابوطالب شهر مشهد است بگیرم. تجهیزات رادیو وایرلس را شما میفروشین و قیمت آنها چقدر است و رادیو وایرلس بدهید که قابلیت اکسس پوینت داشته باشد و
      راه اندازی و نصب تجهیزات اینترنت
      رادیو وایرلس را خودتان انجام میدهید . شهریه اینترنت رادیو وایرلس ماهیانه چقدر است و شهریه اینترنت رادیویی را به کجا باید بپردازم ؟

      • مدیر سایت says:

        سلام، وقت شما هم بخیر
        تهیه بهترین تجهیز متناسب با بودجه و نیاز شما و همینطور راه‌اندازی و نصب سرویس توسط تیم با تجربه ما انجام می‌شود.
        تعرفه اینترنت وایرلس رادیویی را می‌توانید با کلیک کردن ببینید.
        پس از نصب و راه‌اندازی و تحویل سرویس شما می‌توانید در پنل خود برای خرید ترافیک اقدام کنید.
        لطفا برای راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما با شماره ۹۱۰۹۴۵۰۰-۰۵۱ تماس بگیرید.

    4. حمید آهنج says:

      سلام
      ایا با خرید رادیویی سرعت ۵۰ و نصب آن ایا امکانش هست که بعدا سرعتش رو افزایش داد منظور میشه پوینت تو پوینت کرد

    5. هادی سلطانی says:

      سلام اگه بخوایم خودمان تجهیزات را خریداری کنیم امکان خرید سرویس از شما وجود دارد؟

      • مدیر سایت says:

        سلام، بستگی دارد در کدام منطقه ساکن هستید، اما حداقل می‌بایست ۱۰ میلیون تومان می‌باشد.

    6. هوشنگ ادیبی says:

      سلام من یک کلینیک در بلوار سجاد دارم و میخواستم برای مراجعین اونجا اینترنت وایرلس رایگان بدم البته حتما میخوام اکانتینگ اینترنت داشته باشم که صفحه کلینیک رو توی موبایل هاشون ببینن

      • مدیر سایت says:

        سلام لطفا برای راهنمایی در این خصوص با شماره ۰۵۱۹۱۰۱۰۲۵۳ و یا شماره ۰۹۹۹۹۸۹۷۰۳۴ در ارتباط باشید.

    7. پیام داریابی says:

      خسته نباشید برای وکیل آباد سمت دندانپزشکان حدود هزینه تجهیزات PTP چقدر هست ؟
      میشه بگید بالاترین سرعت آپلود شما چقدره

      • مدیر سایت says:

        سلام در صورتی که امکان سنجی شما مثبت باشد حدودا بین 9 الی 15 میلیون تومان با توجه به درخواست شما میتوانید برای سرویس های 50 مگابیت هزینه کنید.
        بیشترین نرخ آپلود در سرویس های حجمی 80 مگابیت و در سرویس های اختصاصی تا 2000 مگابیت نیز امکان واگذاری وجود دارد.
        در صورت تمایل برای دریافت راهنمایی بیشتر با شماره ۰۵۱۹۱۰۱۰۲۵۳ و یا شماره ۰۹۹۹۹۸۹۷۰۳۴ در ارتباط باشید.

    8. علی محمد says:

      سلام الان برای سرعت 100 مگابیت سمت جاده کلات حداقل چقدر باید پرداخت کنم ( روستای خلق آباد هستیم)
      ممنون

      • مدیر سایت says:

        سلام در صورت عدم نیاز به دکل بین 20 الی 50 میلیون تومان می توانید هزینه کنید متغیر بودن این مبلغ به نوع و کیفیت تجهیزات برمیگرده، لطفا برای دریافت راهنمایی بیشتر با شماره ۰۵۱۹۱۰۱۰۲۵۳ و یا شماره ۰۹۹۹۹۸۹۷۰۳۴ در ارتباط باشید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.